Legolcsóbb fabrikett árak

Legolcsóbb fabrikett ár

Az általunk szállított legolcsóbb fabrikett ára 65 Ft/kg nagy (kamion) tételben és 71 Ft/kg kis tételben, a szállítási információkért hívja Vass Domokost: 06 70 410 7499!

Áraink nettó árak, nem tartalmazzák az áfát. Figyelem! Fenntartjuk az árváltoztatás jogát! Ha a forint/euró árfolyam jelentősebb mértékben változik, előfordulhat, hogy ez hatással lesz a mi árainkra is, ezért kérjük, hogy a mindenkor aktuális árak tekintetében érdeklődjön telefonon a pontos árajánlat érdekében!

A fabrikett szállítási díja megfelel az üzemanyag áraknak, ami azt jelenti, hogy egy viszonylag kedvező ár, ugyanis a szállításon nem szeretnénk keresni, ezért a lehető legolcsóbban juttatjuk el Önhöz a megrendelt fabrikettet!

Tűzifát, brikettet kis tételben csak Budapest környékére tudunk szállítani!

Az általunk kínált prémium fabrikett ára a piaci ár alatt van. Keményfa brikett esetében 80 Ft körüli fabrikett árral lehet találkozni, mi 71 Ft-ért kínáljuk kilóját a prémium fabrikettnek. A keményfa fabrikett általában 20 kg-os zsákokban vagy nagyobb tételben, raklapos kiszerelésben érhető el.
Fabrikett legolcsóbban

Legolcsóbb fabrikett ára nagy tételben

Ha a fabrikett nagy tételben szükséges, a fabrikett ára 65 Ft! Ez olyan ár, amit mi máshol nem tapasztaltunk, nagyon kedvezőnek találjuk.
Kamion tételben 1 kamionon többnyire 24 raklap található. Ez a mennyiség a fűtési szokásoktól függően akár 2-3 szezonra is elég lehet, és garantáltan száraz, idegeskedéstől mentes fűtést biztosít.
Ha össze kívánja vetni a tűzifa és a keményfa brikett árát, akkor tudnia kell, hogy a ó minőségű, nagy nyomáson préselt keményfa brikett számos előnnyel rendelkezik a tűzifához képest.
fabrikett nagy tételben Budapest

A keményfa brikett előnyei:

  • A fabrikett alacsony nedvességtartalmú, nagy fűtőértékű
  • A fabrikett jobb hatásfokkal ég, és jóval kevesebb hamut hagy, az 1-2% hamut a kertbe lehet szórni
  • A fabrikett mérgező anyagokat szinte nem tartalmaz, mert természetes anyagokból készül (faporok, faforgács, fa apríték)
  • Fele annyi kell belőle, mint tűzifából a nagyobb fűtőérték miatt
  • Pontosan mérhető, nem lehet “játszani” vele úgy, mint pl. a tüzifával
  • Felhasználásra készen kapja a vevő, nem kell hasogatni
  • Jól kezelhető, nem megy szálka az ember kezébe

Az oldalainkon feltüntetett árak az euró aktuális árfolyamától függenek, ezért napi árakat tudunk mondani. Ennek értelmében az árak tájékoztató jellegűek, és a tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, telefonon érdeklődjön az aktuális árakról ügyfélszolgálati számunkon: 06 70 410 7499.
A legolcsóbb fabrikett árak nálunk találhatók a környéken!

error: Content is protected !!